Lukijat

maanantai 22. joulukuuta 2014

Vähän esittelyjä :)

Hei taas pitkästä aikaa :)

Päätin nyt tehä pienen esittelyn arabi- ja pv-laumastani :) Eli Esittelen tässä nyt ekaksi arabi- kolmikkoni:


vas.: Kuro, Mire ja Blacka
Kuro joka on vasemmalla kuvassa on uusin arabi tallissa. Kuro on ori ja sen nimi tarkoittaa mustaa :) Se saapui tallille viime vuoden kesällä. Ja oli mukana Feden viimevuoden kisoissa mutta vain mukana eikä kisannut. Kuro on mukava ratsastettava vaikka välillä hätäileekin.

Mire on tallin ainoa valkoinen arabi. Mire on minulle todella tärkeä heppa ja suojelen sitä likaantumiselta todella tarkasti :D Joten ratsastelen sillä vain talvisin tai kesäisin jollei oo mutaa. Mire on pärjännyt hyvin URL-näyttelyissä ja moni on kysellyt Mireä omakseen :D Mirestä löydät lisää tallin sivuilta :)

Blacka on ensimmäinen arabini jonka olen koskaan tehnyt :) Kuten huomaatte sen muodot ei ole niin hienot kuin muilla :D Blacka on nykyään ylläpidossa siskollani mutta lainasin sitä kuvauksen ajaksi :) Blacka ei ole vielä koskaan päässyt kisaamaan mutta ehkäpä ensi kesänä sitten :) Blacka on kiltti oripoika joka tottelee ratsastajaansa hyvin. Rakastaa esteitä :)


Sitten onkin puoliveristen vuoro :) Niistä en kirjota paljoa koska niitä on niin monta. Ainut tamma joukossa on Gina :D Muut ovat oreja. Mutta aloitetaan:


 Vas: Charmi, Devi, Prinssi, Mysteri, Affe, Sirius, Baitti, Gina, Samba

Charmi on kiltti ori joka kantaa ratsastajaansa kuuliaisesti ja rauhallisesti. Charmin askel-lajit ovat hyvät ja pehmeät.  Charmi on voittanut Feden näyttelyistä söpöin-ruusukkeen :) Este-luokissa Charmi suorittaa radan  tottelevaisesti ja yrittää parhaansa.

Devi on tallin säikyin hevonen. Sen kanssa pitää aina olla varuillaan. Se ei myöskään pidä suusta repimisestä. Korvahupun kanssa hommat toimii joten kuten hyvin. Devi on lahjakas kouluhevonen ja osaa esteetkin liitää yli helposti.

Prinssi sai nimensä korkeista askeltamisestaan ja hienostelevasta aseenteesta kentillä. Prinssi ei voisi mitenkään mennä lätäkön läpi tai minkään mikä voisi aiheuttaa pientäkään inhoa. Se on myös hyvin tarkka miten ratsastaja ohjaa sitä. Jos jokin ei toimi niin Prinssi kyllä näyttää sen.

Mysteri on tallin uusin hevonen. Se saapui tallille n. pari viikkoa sitten. Mysterillä olen vain kerran käynyt ratsastamassa joten en tunne sitä vielä kovin hyvin.

Affe on tallin ensimmäinen puoliverinen ja luotto kisaratsu. Se on ollut mukana kaikissa kisoissa joihin olen mennyt. Vaikka emme olekkaan aina sijoittuneet niin aina Affe yrittää parhaansa ja hoitaa radat kitisti ja tottelevaisesti. Affe on rakkain orini tallissa :) Se on ollut tallissa jo yli vuoden.

Sirius on tallin piru. Sillä ei kannata lähteä maastoon tai löytää itsensä pusikosta. Sirius vihaa kaikenlaista työntekoa ja yrittää aina päästä eroon ratsastajasta. Kisojen lämmittelyssä poika aina heittää pukkeja ja kiitää kiitolaukassa  ympäri kehää. Kisatilanteissa kun orista on saatu liika energia pois niin poika toimii hyvin vaikka saattaakin vetää kaiken kiitolaukassa. Kouluratsastuksesta se ei pidä.

Baitti on viime talvella saapunut hevonen. Se on vielä hieman nuori ja villi. Mutta on oppinut olemaan kuuliaisesti ratsastaessa. Baitti rakastaa maastoja ja toimii siellä todella hyvin eikä säiky turhia.

Gina on tallin ainut puoliveri tamma :) Se on painotukseltaan kenttäratsu joten hallitsee esteet ja koulun hyvin. Harvoin temppuilee vastaan :) Ginan paras kaveri on Saga :)

Samba on hieman laiskahko kisaratsu. Kerran ollaan sijoituttu 1.sijalle Lumipallon kisoissa :) Ori toimii laiskasti kentällä mutta siihen saa virtaa jos on raippa mukana. Samba on kiltti ja rakastaa haleja ja makupaloja yli kaiken :D

Enpä muuta keksinyt kertoa :) Jos on jotain kysymyksiä niin saa kysyä :) Kommentoikaa! :)

Minkä postauksen haluaisitte seuraavaksi? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti