Lukijat

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tapahtumia tallilla

Kerrompas tässä nyt  viikon tapahtumat mitä tallilla on sählätty.

Maanantai 17.3.
Ratsastelin aamupäivällä Blakalla. Ori meni nätisti vaikka säikkyikin välillä tuulessa lepattavia lakanoita. Pystytin myös pienen esteen jonka ori hyppäsi innolla. Hyppäsimme sitä jonkin aikaa vaihtaen välillä suuntaa. Menin myös volttejä ja muita kiemuroita. Illemmalla Veeruska lähti maasto-reissulle kanssani. Ratsuina olivat Baitti ja Veeruskan uusi heppa Mini Me, tutummin Mini. Itse ratsastin Baitilla. Oli ihanaa laukata auringon laskussa metässä ja Veeruska oli samaa mieltä. Vastaan tuli myös muutamia maastoesteitä jotka Baitti hyppäsi hyvin. Sitten palasimme tallille ja hoidimme hepat.

Tiistai 18.3
 Aamupäivällä treenasin Siriuksella esteitä. Ori vänkkyili vastaan jatkuvasti mutta lopulta sitä yhteistyötäkin löytyi. Rakensin kentälle jonkinlaisen esteradan jota hyppäsimme erisuunnista. Baitti välillä esti, mutta lopulta hyppäsi hyvin. Kentällä oli myös puomeja joita menimme. Lopuksi vein Siriuksen talliin ja hoidin sille loimen päälle ja harjasin.

Keskiviikko 19.3
En päässyt lainkaan ratsastamaan koulukiireiden vuoksi :/

Torstai 20.3
Otin karsinasta Melchiorren ja ratsastelin sillä puomeja ja esteitä. Melssi meni hienosti. Illemalla taluttelin Sagaa pihalla. Sagalle laitoin myös toppaloimen koska ulkona oli aika kylmä ilma.

Perjantai  21.3
En käynyt ratsastamassa koska olin myöhään kaupungilla enkä sitten enää jaksanut mennä säätämään pimeää tallii.

Lauantai 22.3
Nyt aamusta kävin Samiralla tekee pienet koulutreenit. Ne suju hyvi vaik Samira oliki vähä laiskalla päällä. Vein myös kaikki hepat tarhaa nauttimaa ihanasta kevätsäästä. Illemmalla olis suunnitelmissa viel käyä ratsastaa jollaki ponilla. Ehkäpä saan Veeruskan mukaa :)

Siinäpä se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti