Lukijat

maanantai 23. joulukuuta 2013

Tallin viimeaikaista toimintaa

Lauantai
Lähettii Veeran kaa maastoo. Otin ratsukseni Sagan ja Veeralla oli Misty. Mentiin pitkä maastolenkki. Ravattii ja laukattii aina välillä. Saga meni rauhallisesti niinku aina :) Mistyllä oli hieman ongelmia pysyä käynnissä joten Veera löytyi aina välillä jostain puskasta :D

Sunnuntai
Menin Samiralla koulua. Kentällä oli vain vähän jäätä niin oli helpompi ratsastella :) Samira meni hyvin. Veera ilmestyi myös kentälle kouluttamaan ylläpitöheppaansa Mondaa. Kuvia ei tältä tunnilta valitettavasti ole. Kouluratsastelun jälkeen vaihdoimme ratsastuslajia esteisiin. Kävin hakemassa Erestorin ja Veera otti Tifi-poninsa. Hypimme pieniä sarjoja ja muita pikkuesteitä. Erestor meni vähän liiankin innokkaasti. Kuvasimme vähän ja yritän saada jonkinlaisen videon aikaiseksi kun Movie Maker on vähä kiukutellu mulle lähiaikoina ni en tiiä onnistuuko. Tässä se video on: http://www.youtube.com/watch?v=mh3RSGMLxCU&feature=youtu.be Toivottavasti ei pätki.

Maanantai
Tänää kävin heti aamusta ratsastelemassa Affella. Pyörimme hetken kaikenlaisia kiemurauria ja ympyröitä kunnes kasasin puomeja ja esteitä kentälle. Esteet ei ollu kovin korkeita kun kenttä oli mutane ni ei uskaltanu hyppii isoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti